haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

3 Eylül 2014 Çarşamba

Disney’in Yeni Yıl Şarkısı izle

-Disney ’in Yeni Yıl Şarkısı / A Christmas Carol 2009 / Türkçe Altyazılı-IMDB Puanı:7.2/10Tür:3 Boyutlu, Aile, Animasyon, Dram, Fantastik
Yönetmen:Robert Zemeckis
Senaryo (Kitap):Charles Dickens
Müzik:Alan Silvestri
Süre:1 saat 36 dkOyuncular: Jim Carrey, Gary Oldman, Colin Firth, Robin Wright Penn, Fionnula FlanaganCharles Dickens ’ın hiç eskimeyen en ünlü romanlarından birisi olan Christmas Carol eserinin, çok başarılı bir şekilde beyazperdeye aktarılan bu animasyon filminde, Ebenezer Scrooge isimli yaşlı ve pinti bir adamın hikayesi anlatılıyor..
Scrooge Noel gecesi ansızın uyandığında yanında 3 hayalet görür. Hayaletler, O ’na kendisini anlatmak için gelmişlerdir. Nasıl cimri birisi olduğunu, insanlara yardım etmediğini, gençliğinden beri huy edindiği kötü alışkanlıklarını bir bir anlatırlar. Daha sonra, bu huylarından vazgeçmezse ileride kendisini ne gibi tehlikelerin beklediğinden bahsederler. Scrooge, ilk başta ciddiye almadığı bu uyarıların sonradan haklı gerekçeler olduğunu anlayacak ve değişim zamanının geldiğini kabul etmek zorunda kalacaktır.
Özellikle Jim Carrey ’nin muhteşem performansı ve filmin müthiş keyifli konusu, filmin başından ayrılamadan izlemenizi sağlayacak derecede güzel.. Bu keyifli ve bir o kadar da sürükleyici yapımı sizlere DVD / DİVX KALİTESİNDE sunuyoruz ve her yaştan izleyiciye kesinlikle tavsiye ederiz. İyi seyirler. Play ’e basıp 1 dakika bekleyin ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar Play tuşuna basın. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz. ÖNEMLİ UYARI!!!.. DUCKLOAD SİTESİ KAPANDIĞI İÇİN BU SEÇENEKTEN ŞİMDİLİK FİLM İZLENMEMEKTE VE DOWNLOAD YAPILAMAMAKTADIR!!!Bu Filmi, DivX Kalitesinde tek parça olarak bilgisayarınıza indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ 60 dakika sonra uyarı verdiğinde modeminizi kapatıp açıp sayfayı yenileyerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder